Σχετικά με την CoffeeMentors

Η εταιρεία CoffeeMentors ιδρύθηκε το 2017 και έχει σαν κύρια δραστηριότητά της το χονδρικό εμπόριο καφέ.

Ως επίσημος διανομέας του Ιταλικού οίκου Lavazza δραστηριοποιείται στον τομέα της ΝΑ Αττικής.

Έχοντας σαν κανόνα, την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του καφέ αλλά και της εστίασης γενικότερα, στεκόμαστε δίπλα στον πελάτη με συνέπεια και ευθύνη.

Στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη, ώστε να γίνονται ανταγωνιστικοί και πρωτοπόροι στην αγορά του καφέ, μέσα από την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή δώσαμε σημασία στην δημιουργία του after sales service τμήματος στην εταιρία μας καθώς και του τμήματος εκπαίδευσης προσωπικού καταστημάτων εστίασης (barista training)

Προσφέρουμε προγράμματα γενικής ή και εξειδικευμένης  εκπαίδευσης του προσωπικού των συνεργατών μας και πραγματοποιούμε τακτικούς ποιοτικούς ελέγχους παρέχοντας πλήρη υποστήριξη παρασκευής όλων των προϊόντων μας.

Το τεχνικό μας τμήμα επανδρωμένο με άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη μας προκειμένου να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία των μηχανημάτων του και ως εκ τούτου και την προσφορά στους πελάτες του, ενός τέλειου ροφήματος.

Η εταιρία μας διαθέτει επίσης έναν αριθμό αξιόλογων συνεργασιών της Ελληνικής αγοράς για τον τομέα HO.RE.CA φέρνοντας με αυτόν τον τρόπο στους πελάτες της πρωτοπόρα προϊόντα που ενισχύουν και την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Κύριο μέλημά μας από την αρχή της δημιουργίας μας, η ύπαρξη ικανοποιημένων πελατών που με τη σειρά τους θα προσφέρουν στους δικούς τους πελάτες έναν υπέροχο καφέ με χαμόγελο.

Βρείτε μας

Που βρισκόμαστε